EcoMassage Relaxing Oil
129 kr

Den avslappnande oljan är framtagen för att passa samtliga hudtyper. Den har en harmonisk balanserad doft av lavendel, citrongräs och mejram. Doften hjälper till att sprida lugn och ro i kropp och själ.

Volym: 100 ml
(för större förpackningar och priser, kontakta oss gärna)

För dig som:
Älskar hemmaspa! Och som har ett behov av att slappna av. Låt dig njuta av en helkroppsmassage eller varför inte en hand eller fotmassage?

Används även av stora spa anläggningar på skönhetssalonger runt om i landet.Finns i större storlekar att beställa för dig som arbetar inom hud och kosmetikbranchen. Maila oss på info@viridieco.se  för mera information

Egenskaper:
Oljan är rik på både vitaminer och fettsyror som omega 3, 6 och 9. Dessa verkar vårdande och skyddande.

Den avslappnande massageoljan innehåller rikligt med linolsyra,  och ser också till att ge huden extra lyster. Oljan är inte enbart framtagen för att ge en bra, lättarbetad bas utan också för att bevara och ge huden alla viktiga näringsämnen som finns naturligt i oljan. Det gör vi genom att enbart använda oss av kallpressad olja. Dessa ämnen går in i huden och är både nyttiga och skonsamma för såväl massör som mottagare.

Massageoljan kan med fördel masseras in innan träning för att förebygga kramp i musklerna – eller efter träning för maximal återhämtning.

Innehållsförteckning
Brassica Napus Seed Oil – Rapsolja
Helianthus Annuus Seed Oil – Solrosolja
Carthamus Tinctorius Seed Oil – Tistelolja
Tocopherol – E Vitamin
Lavandula Angustifolia Oil – Lavendelolja
Origanum Majorana Leaf Oil – Mejramolja
Cybopogon Citratus Leaf Oil – Citrongräsolja
Citral
Linalool