Simply Natural Body Scrub
279kr

Simply Natural är en mycket mild sockerscrub som passar samtliga hudtyper, särskilt bra är den för torr och känslig hud. Den har en naturlig doft av aprikos, som kommer från den kallpressade aprikoskärnoljan. Den innehåller inga tillsatta doftämnen. Parfymfri mild och vårdande.

Volym: 200 ml

För dig som: Älskar hemmaspa!  Ge dig själv en underbar ansiktspeeling och känn hur din hud återfår lyster och spänst. Din hud blir silkeslen

Gör såhär:
Rör runt i burken – – skopa upp en matsked och fördela över handflatorna eller på en Konjacsvamp. Används på våt hud. Massera över kroppen med cirkulära rörelser – börja med fötterna och arbeta dig uppåt. Skölj av dig resterna från sockret. Badda dig torr med en handduk. Klar!

Då denna scrub är så mild så kan den även användas som ansiktsscrub för att fräscha upp och ge lyster. Tar effektivt bort sminkrester utan att svida i ögonen.

Du behöver ingen duschtvål utan du använder denna istället. Vanlig duschtvål innehåller tensider som är skadligt och uttorkande för din hud. Det ekologiska sockret är milt rengörande och oljan i scruben hjälper dig att återfukta och stärka huden. Aprikoskärnolja är en av dom mildaste oljorna som man kan framställa genom kallpressning vilket gör den idealisk mot torr och känslig hud.

Dom cirkulära rörelserna och peelingen från sockret ökar blodcirkulationen och exfolierar huden så att den håller sig välbalanserad hela dagen. Användning 2-3 gånger i veckan

Ingredienser:
Sucrose  – Socker*
Macadamiaolja – Macadamia integrifolia seed oil*
Prunus armeniaca kernel oil – Aprikoskärnolja*
Cyamopsis tetragonoloba gum – Guarkärnmjöl*
Tocopherol – E-Vitamin
Helianthus annuus seed oil – Solrosolja*

*Råvaror märkta med denna symbolen är ekologiskt certifierade