Konto

Logga in

Registrera

Ett lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

När du handlar från en webbutik eller registrerar dig för ett nyhetsbrev, vårt eller någon annans, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

Vi säljer aldrig någon data till tredjepart

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som behövs för att hantera ditt köp och följa upp det. Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och du kan även begära att bli borttagen ur vårt dataregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna via vårt kontaktformulär). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.
Notera att enligt lag är vi tvungen att spara fakturor och information relaterad till dessa i 7 år.

Vi har ett dataskyddsombud som ser till att allting stämmer i våra register och som du kan kontakta om det är något mer du vill veta.

Sammanfattning av vår informationshantering

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer och för Swish ditt telefonnummer. Det går via en säker server och payson sköter kortbetalningar och Swish åt oss.

Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Vill du bli aviserad via epost eller telefon behöver vi även den informationen om du inte gett oss den innan.