Concealer loose Covers dark

Rea!

Concealer loose Covers dark

229.00 kr 159.00 kr

Compare
Kategori:

Dela denna produkt

Ren mineralconcealer utan talk, utan bismut, utan konserveringsmedel eller andra utfyllnader. En concealer använder man för att dölja blemmor, pigmentfläckar, mörka ringar under ögonen och det röda runt näsvingarna. En concealer får inte vara uttorkande då man ofta använder den på tunn och känslig hud som t.ex runt ögonen. Eftersom den också ofta läggs på för att dölja finnar är det extra bra med en mineralconcealer eftersom den även är lätt bakteriedödande.

Går jättebra att använda även under ögonen då den inte är uttorkande.

Med en concealer täcker du sådant du inte vill se som t.ex mörka ringar under ögonen, blemmor & blodkärl mm. Välj en som neutralidear ditt problem så bra som möjligt. Appliceras före eller efter att du applicerat din foundationen. Funkar lika bra vilket som, beroende på hur man föredrar att jobba. Har du mycket att korrigera är det oftast lättast att göra det efter.

Cover´s Dark passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig. Du använder Cover’s Dark på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Har du röda märken börjar du med den gröna concealern och lägger denna ovanpå där det behöver ljusas upp mer.

Cover’s Dark: (Mica) CI77019, (Titanium Dioxide) CI77891, (Iron Oxide) CI77491, CI77492, CI77499, (Ultramarine Blue) CI77007

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Concealer loose Covers dark”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *